Mexicaanse salsa Dip
      
    Vlam in de pijp
      
      Wild feestje
      
      ZSM!
      
       
INGREDIËNTEN
          4 tomaten, in kwarten gesneden
          1 ui, geschild en in kwarten gesneden
          1 lente-ui, in grote stukken gesneden
          2 tenen knoflook, gepeld
          1 jalapeño peper, zaden en zaadlijsten verwijderd
          1 rode peper, zaden en zaadlijsten verwijderd
          ½ bosje koriander
          ½ bosje peterselie
          1 el olijfolie
          Sap van 1 limoen
          1 tl komijnpoeder
          Peper en zout
          Lay’s Bugles Roasted Paprika Flavour
              VOORBEREIDING
          Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix tot alles fijn is.
          Breng op smaak met peper en zout.
          Serveer met Lay’s Bugles Roasted Paprika Flavour om dit Mexicaanse feestje compleet te maken!
          Tip: Wil je het iets minder pittig? Laat dan de jalapeno peper weg.
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
